Alianţa pentru Eficienţă Energetică şi Regenerabile

+(373) 022 – 20 00 90;

aeer@aeer.md

Mun.Chișinău, Republica Moldova

str. Serghei Lazo 40, of.701, et. 7, MD-2004

Alianţa pentru Eficienţă Energetică şi Regenerabile

Proiectul UE: „Consolidarea capacităților locale pentru implementarea strategiei pentru energia durabilă în or. Cantemir (CCLISED)”.

Pe durata unui an de implementare, A.O. „Alianţa pentru Eficienţă Energetică şi Regenerabile (AEER)” și partenerul local A.O. „Centrul de Instruire și Dezvoltare Educațională”, vor desfășura activități menite să impulsioneze implicarea mai activă a societății civile locale în procesele decizionale din domeniul serviciilor publice locale din Cantemir. De asemenea, vor fi dezvoltate capacitățile pentru implementarea viitoarelor proiecte locale de eficiență energetică.

AO „Alianţa pentru Eficienţă Energetică şi Regenerabile (AEER) este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul Consolidarea capacităților locale pentru implementarea Strategiei pentru energia durabilă în or. Cantemir (CCLISED), în parteneriat cu A.O. „Centrul de Instruire și Dezvoltare Educațională”.

Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Partenerul proiectului pentru Regiunea Sud este Centrul Regional de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale „CONTACT-Cahul”.

Perioada implementării: August 2020 – August 2021

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați Irina Plis aeer.moldova@gmail.com
Citește și