Alianţa pentru Eficienţă Energetică şi Regenerabile

+(373) 022 – 20 00 90;

aeer@aeer.md

Mun.Chișinău, Republica Moldova

str. Serghei Lazo 40, of.701, et. 7, MD-2004

Alianţa pentru Eficienţă Energetică şi Regenerabile

Elaborarea planurilor de acțiuni pentru energia durabilă și clima (SECAP) și management energetic

AO AEER oferă consultanță și servicii privind elaborarea și implementarea Planurilor de Acțiuni pentru Energia Durabilă și cima în cadrul Convenției Primarilor.

AO AEER ajută municipalitățile să creeze un sistem de gestionare a energiei pentru a asigura o înregistrare sistematică, procesarea și analiza datelor privind consumul de energie.

Experiența noastră arată că majoritatea municipalităților nu știu câtă energie electrică și încălzire este consumată în clădirile lor sau combustibil în vehiculele lor. Este, de asemenea, obișnuit ca aceste informații să fie disponibile numai angajaților care nu sunt legați direct de consumul de energie din obiect în calitate de contabili. Adesea este nedefinit cine este responsabil pentru înregistrarea datelor și economiile de energie din municipalitate. Și dacă nu există înregistrări de date, este imposibil să știți exact câtă energie și bani este posibil să economisiți, deoarece numai ceea ce măsurați puteți controla!

Sistemul de monitorizare a energiei este un sistem ușor de utilizat, accesibil online, care permite managerului energetic al municipalității și altor responsabili să construiască și să mențină în comun înregistrarea datelor privind consumul de energie al municipalității pentru trei sectoare principale:
  • Clădiri municipale;
  • Sistem de iluminat stradal;
  • Transport municipal.
Citește și